TIETO, SEN KÄSITTELY JA SUOJAAMINEN

Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti Mikko kertoo täällä mitä tietoja kerätään, kenestä, miksi ja miten.

Yksityishenkilöiden tietoja keräämme jossain määrin evästein (niitä samoja, joita käytetään joka puolella) ja Google Analyticsin kautta, koska Mikkoa kiinnostaa tietää, kuinka moni nettisivuille eksyy ja mistä syystä. Ja tällä tavoin optimoida nettisivuja sekä palvelukonsepteja. Samoin niitä tietoja voivat henkilöt itse ilmoittaa lähettäessään viestin.

Lähettämällä meille yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla viestin, saamme mitä todennäköisemmin yhteystietosi. Yhteystiedoilla tarkoitetaan katuosoitetta, postinumeroa, postitoimipaikkaa, puhelinnumeroa, nimeä, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Näitä tietoja käytetään viestissä mahdollisesti esitettyyn tarjouspyyntöön vastaamiseen tai jopa työtilauksen suorittamiseen. Tuotteen tai jopa laskun toimitukseen voimme näitä tietoja käyttää.

Näitä tietoja, mitä meille päätyy, ei pääsääntöisesti luovuteta yhtiön ulkopuoliseen käyttöön markkinointiin tai muuhunkaan mielivaltaiseen. Kirjanpitäjä niihin saattaa päästä käsiksi, mikäli tiedot päätyvät kirjanpitomateriaaliin saakka. Ilman erillistä lupaa tahi pyyntöä tietoja ei käytetä omaankaan markkinointiin.

Henkilötietoja käsitellään sen verran kauan, kun on tarve. Ja niiden säilöminen jatkuu myös niin kauan, kun on tarve.

  • Jos syystä tai toisesta haluat tietää mitä tietoa Mikolta on säilönyt, voit rekisterinpitäjälle lähettää kirjallisen pyynnön tarkistaa tietosi

  • Jos syystä tai toisesta koet tiedot erheellisiksi, voit oikaista virheelliset tai puutteelliset tiedot

  • Jos koet henkilötietojen käsittelyn lainvastaiseksi, voit vastustaa henkilötietojen käsittelyä

  • Jos syystä tai toisesta halajat, voit kieltää suoramarkkinoinnin

  • Jos syystä tai toisesta haluat, ja tietojen säilytys perustuu vain suostumukseesi, voit peruuttaa tietojen säilöntään suostumuksen

  • Ja totta mooses, voit pyytää poistamaan kaikki tiedot. Toki esimerkiksi kirjanpitolaki pakottaa myös Mikon ja koko Mikoltan säilömään tietyt tiedot tämän selosteen kirjoitushetkellä 10 vuotta. Siksi ihan kaikkea ei välttämättä aina voi poistaa. Tai jostain muusta säädöksellisestä syystä voi myös olla pakko säilyttää joku tiedonmurunen.

  • Jos Mikoltan kanssa ei löydy tietojen säilömiseen ja käyttämiseen liittyen sopua, voit valittaa tietosuojavaltuutetulle ja samanaikaisesti vaatia Mikoltaa rajoittamaan näiden kyseessäolevien tietojen käsittelyä, kunnes sopu löytyy - oma-aloitteinen tahi pakotettu sellainen

Mikoltan käyttämät palveluntarjoajat pilvipohjaiseen tietojensäilöntään ja sähköpostiin ovat perujaan EU:n ulkopuolelta ja palvelimiakin sijaitsee myös EU-alueen ulkopuolella. Näin ollen kaikkia tällä sivulla käsiteltyjä tietoja voidaan säilöä ykkösinä ja nollina myös EU:n ulkopuolella. Palveluntarjoajamme ottaa yksityisyyden, turvallisuuden ja eurooppalaisten juridiset vaatimukset tosissaan ja näin ollen tiedot ovat siellä paremmassa tallessa, kun ruutuvihkossa takataskussa.

Mikoltan palveluksessa saattaa olla muitakin Mikkoja, mutta mitä tähän selosteeseen ja henkilörekisteriin tulee, tarkoitetaan Mikolla Mikko Kuusistoa. Tuolta sivun alareunasta löytyy yhteystiedot.